Mestre Arbeid - Verktøy mot jobbrelatert stress

#466a81

#467681

#577e96

#466a81

MESTRE er en app og et stressmestringsprogram utviklet av dr.med. Bjarte Stubhaug og mindfulness-instruktør Hanne Suorza.

HVORFOR MESTRE ARBEID?

Question_mark

Norge har verdens høyeste sykemeldingtall.
Det er et stort problem for den enkelte, for bedriftene
og for samfunnet. Gjennom Mestre Arbeid kan bedrifter tilby sine ansatte tilgang til verktøy som vil hjelpe de å håndtere jobbrelatert stress.

Ved å tilføre Mestre Arbeid i bedriftens HMS arbeid, vil de ansatte både individuelt og sammen med kollegaer få fokus på sunn mental helse og fordelene det vil gi personlig og profesjonelt.

ENKEL I BRUK

information

Som administrator for bedriftens Mestre Arbeid kan en enkelt laste opp e-post adressene til de ansatte for å gi de samlet tilgang til en god verktøykasse for stressmestring.

Noen av våre tema

Fremme tilhørighet og lojalitet til arbeidsplassen.

Opplevelse av og tilbakemelding på at du er til nytte – at du betyr noe.

Mulighet til læring og utvikling/ vekst.

Skape positiv kommunikasjonskultur

Mestre tids- og effektivitetsstress.

Perfeksjonisme vs bra nok.

Mestre endrings- og omstillingsstress.

Å skille arbeid og fritid.

Mestre ytre begrensninger (Covid-19) og trusler om usikkerhet.

MESTRE-ARBEID-iphone2-02 MESTRE-ARBEID-iphone2-02 MESTRE-ARBEID-iphone2-02 MESTRE-ARBEID-iphone2-03 MESTRE-ARBEID-iphone2-03 MESTRE-ARBEID-iphone2-03 MESTRE-ARBEID-iphone2-04 MESTRE-ARBEID-iphone2-04 MESTRE-ARBEID-iphone2-04

Utforsk Mestre

Gjennom Mestre Arbeid får
du tilgang til over
50 øvelser i Mestreappen.

Snakkeboble

Øvelser

Dråpe

Mindfulness

Lyspære

Undervisning

Mikrofon

Podcast

Kart

Kunnskap

Få tilgang til demo av Mestre Arbeid

ANMELDELSER

thomas-langnes-wRnaQms8n14-unsplash

Nyttig for ro, redusert stress og utmattelse

Etter tre dager med øvelser merket jeg at stress symptomene og utmattelsen endret seg, og begynnte å slippe taket i perioder. Jeg har satt ekstra pris på troverdigheten til både Hanne og Bjarte – ut i fra deres erfaringer og kunnskaper. Dere gjør det enkelt og med tyngde.

thomas-langnes-cfK6E6DTsWw-unsplash

Nyttig! Enkelt! Selvutviklende!

Denne appen har en god kunnskapsdel, noe som er nødvendig for å forstå viktige sammenhenger i forhold til ulike problemstillinger. Øvelsene både i forhold til «tid» og «tema» gir nødvendig innsikt og øker evnen til å tåle mer av de ubehagelige følelsene. Bedre sressmestring er resultatet.

Gjør norske arbeidsgivere nok for forebygging av utbrenthet på jobb for sine ledere og ansatte?

Arbeidsgivere har alt å vinne på økte tiltak for forebygging av utbrenthet på jobb. I dag vet vi nok om utbrenthet til å kunne systematisk forebygge det på en effektiv måte.

Mestre Arbeid tilbyr gode tiltak som gir en sunnere mental helse.

Kontakt oss Få gratis demo

Introduksjons­film for Mestre Arbeid med Bjarte og Hanne

Blogg

Media

Om oss

Hanne Suorza

Hanne Suorza er daglig leder i Mestre AS. Hun har bred bakgrunn som journalist, kommunikasjonsrådgiver og tekstforfatter. Siden 2015 har hun jobbet med å formidle stressmestring og mindfulness gjennom tekst og bilder, foredrag og kurs både for privatpersoner og næringslivet. Og ikke minst: Mestre app + pod.

Hanne2 Portrett EDIT

Bjarte Stubhaug

Bjarte Stubhaug er lege og psykiater, spesialist i stressmedisin, og arbeider daglig med pasienter med stressmedisinske plager. Han har medisinsk dr.grad om utmattelse, ME og stress, er førsteamanuensis og forsker ved Universitet i Bergen og underviser leger og lekfolk om stress og mestring.

Bjarte Portrett EDIT