Podcast-episode: Tips for bedre stressmestring - Stressmestre
A,Man,Meditates,With,Headphones,In,Nature.,He,Listens,To

Podcast-episode: Tips for bedre stressmestring

Trenger du konkrete råd for å mestre stress og oppnå følelsen av å få det bedre? Har du et ønske om å være mer tilstede «her og nå»? Da er dagens episode nyttig for nettopp deg.

Dr.med Bjarte Stubhaug og Hanne Suorza belyser i dagens episode et særdeles viktig tema med stor allmenn verdi; nemlig stressmestring. Vi blir tatt med gjennom en liste bestående av 11 konkrete og relevante eksempler for å mestre stress. Flere av eksemplene viser til hvor viktig det er å identifisere vaner og forstå hvorfor disse bør endres, før man går i gang med selve endringen. Man må også redusere stress-aktiveringen i hjernen for å kunne oppnå bedre tilfredshet, og Stubhaug nevner blant annet «engasjement» som et meget viktig stikkord for å ha en mer meningsfylt tilværelse. Flere av eksemplene gir gode øvelser for «mindfulness».

Respekt, selvrespekt og oppmerksomt nærvær i naturen er også emner som blir belyst i denne forbindelse. Stubhaug får oss til å trekke på smilebåndet flere ganger i løpet av episoden. Lytt deg inn og bli med på en utviklende reise frem mot redusert stress-aktivering og en positiv balanse.

Lytt til hele episoden med Mestre Arbeid-abonnement!

LAST NED APP UTFORSK NÅ

Blogg

Utforsk Mestre

Gjennom Mestre Arbeid får
du tilgang til over
50 øvelser i Mestreappen.

Snakkeboble

Øvelser

Dråpe

Mindfulness

Lyspære

Undervisning

Mikrofon

Podcast

Kart

Kunnskap